Samen Werken aan Herstel bij FysioMotion
Samen Werken aan Herstel bij FysioMotion

Onze nieuwe collega – Seline Winthorst

Mijn naam is Seline Winthorst en ik ben een toegewijde fysiotherapeut met meer dan 10 jaar ervaring in het vak. Mijn passie ligt bij het helpen van mensen met verschillende aandoeningen, waaronder hartfalen, claudicatio, COPD, osteoporose, dry needling, training tijdens chemotherapie en revalidatie na kanker.

Door middel van mijn behandelingen, waarbij ik oefentherapie combineer met sport en spel, streef ik ernaar om niet alleen het fysieke herstel te bevorderen, maar ook het welzijn van mijn patiënten te verbeteren. Buiten mijn werk als fysiotherapeut, vind ik balans in mijn leven door te genieten van sportieve activiteiten zoals kickboksen en yoga. Daarnaast zijn ontspannende bezigheden voor mij tuinieren, lezen en gezelschapsspellen spelen.

sidebar-algemeen-2

Direct inschrijven?

Via onderstaande knop kunt u zich direct inschrijven op ons patiëntportaal.