Samen Werken aan Herstel bij FysioMotion
Samen Werken aan Herstel bij FysioMotion

Onze nieuwe collega – Miranda Keijl

Vanaf 2 januari 2023 zal Miranda Keijl bij ons gaan werken als secretaresse. Wij zijn hier erg blij mee. Zij kan ons namelijk veel taken uit handen nemen. Zo kunnen wij ons beter richten op ons eigenlijke werk. Bovendien zijn we beter telefonisch bereikbaar. Iets wat de laatste tijd soms te wensen over liet. Miranda zal aanwezig zijn op de maandag, dinsdag, donderdag en vrijdagochtend. Wilt u ons bellen, dan verzoeken wij u dit bij voorkeur te doen tussen 8.30 en 13.30 op genoemde dagen. U kunt uiteraard ook mailen naar info@fysiotherapieemmeloord.nl of rechtstreeks appen naar uw eigen fysiotherapeut (Team – Fysiomotion). Op deze manier worden wij zo weinig mogelijk gestoord tijdens een behandeling. Voor ons is dit prettiger werken en voor u als patiënt is het natuurlijk ook fijner!

Wij stellen u dan ook graag aan Miranda voor:

Mijn naam is Miranda Keijl, en ik woon ondertussen alweer bijna 25 jaar in Marknesse. Ik ben 57 jaar, moeder van 2 kinderen, waarvan de oudste, mijn dochter woonachtig is in Zweden (met haar man en 2 kinderen). De jongste, mijn zoon houdt van reizen en woont momenteel bij mij.

Ik ben vrij sportief, zwemmen is mijn hoofdsport, daarnaast fiets ik en loop ik hard (voorheen heb ik triathlons gedaan). Daarnaast wandel ik veel met mijn hond, en lees ik graag.

Sinds januari 2020 heb ik een eigen praktijk aan huis als (sport)masseur, daarnaast werkte ik deeltijds als backoffice medewerkster/administratief medewerkster.

Met dit werk ben ik in de loop van 2022 gestopt, dit had te maken met fusieplannen waarbij ik dagelijks minimaal 2 uur moest gaan reizen. ik ben toen op zoek gegaan naar een nieuwe deeltijdbaan die goed te combineren moest zijn met mijn eigen praktijk. Deze baan heb ik nu gevonden bij Fysiomotion, waar ik de telefoon zal gaan opnemen en ook allerlei voorkomende administratieve taken zal gaan uitvoeren. Ik denk dat ik door mijn werkzaamheden als masseur wel raakvlakken heb met de fysiotherapiepraktijk Fysiomotion, en ben erg blij dat ik hier ook aan het werk kan.

Wij verwachten dat Miranda goed in ons team past en hopen dat zij lang en met veel plezier bij ons zal werken!

Team Fysiomotion,
Rija Feenstra, Hinke Hospes, Rixt Knip, Bas Leijten en Albert Schurink

sidebar-algemeen-2

Direct inschrijven?

Via onderstaande knop kunt u zich direct inschrijven op ons patiëntportaal.